Geleceğin Senin Elinde

SEN KİMSİN?

Sen kimsin? Hiç kendine bu soruyu sordun mu? Sen bu dünyayı kurtaracak olan, savaşları sonlandıracak olan kişisin. Sen bir dünya liderisin, sen bu dünyanın en zengin kişisisin. Gelecek senin elinde!
Tüm bunların hepsi sana çok abartı geldi değil mi? Peki sana soruyorum ya gerçekten de böyleyse, ya sen bunlardan birisiysen, ya bunların hepsi sende bulunuyorsa, içinde gizliyse ve ortaya çıkmak için senden bir hareket bekliyorlarsa? Bu soruların ve çelişkilerin hepsini yıkacak veya cevaplayacak olan tek kişi şu an bunu okuyan yani sen olacaksın.
Gelecek Senin Elinde!
Neden kendine biraz güvenip ufkunu genişletmek istemiyorsun? Neden olduğun yerde sayıklamaya devam etmektense kalkıp bir yerden başlamak için harekete geçmiyorsun?Neredeyse hepimiz bir şeye başlamak için kendimize bir gün belirleriz. Bunu ise bir plan olarak görürüz, oysa ki planlar yapılmak için belirlenir. Peki size soruyorum hanginiz her yaptığı planı söylediği günde yaptı? İnanın bana ertelemek o düşündüğünüz şeyi yapma ihtimalinizi çok fazlasıyla düşürüyor. Eğer o işi şu an yapma imkanınız varsa ertelemeyin, ertelemek bir çözüm değil.
Kendinizi her fırsatta geliştirin. Evet, belki şu an bazı şeylere girişmek/atılmak için yaş olarak küçüksünüz lakin bu kendinizi geliştirmenize engel değil. Gelecek için yatırım yapın, daha şimdiden ileride ki hayatınızı belirleyin ve kendiniz için iyi olacak yolda bulunan engellere karşı asla pes etmeyin. Unutmayın siz çok önemli bir kişiliksiniz, bundan mütevellit asla pes etmemeli ve çevrenizde ki kişilere de örnek olmalısınız. Bu hayat pes edenleri ve korkakları asla sevmez, bünyesinde bu tarz insanları ise çok zor şartlar altında bulundurur. 
Gelecek Senin Elinde!

Kitap okuyun

Kendinizi en basitinden kitap okuyarak geliştirmeye başlayın. Kitap, sizin hayal gücünüzü ve ufkunuzu genişletecektir. Fikir ve kelime hazneniz genişleyecek bu sayede ise konuşmalarınız karşıda ki insanın üzerinde daha etkileyici olacaktır.

Yeni bir dil öğrenin

Ana dilinizden ayrı olarak farklı diller bilmeniz günümüz dünyasında sizi daha iyi yerlere taşıyacak en büyük etkenlerden birisidir. Eğer öğrenme gibi bir amacınız bulunuyorsa önünüzde birçok alternatif çıkacaktır. Eğer ilk defa yabancı bir dil öğrenecekseniz benim önerim İngilizce olacaktır. Dili öğrenmek için alt yazılı film veya dizi izleyebilir, online veya normal olarak kurs alabilir veya dili ana ülkesine giderek öğrenmeye çalışabilirsiniz.

İlgilendiğiniz alan ile o alanın uzmanlardan kurs alın

Hangi dal ile ilgileniyorsanız o alanda ki uzman kişilerden kurs almak sizi geliştirecek belki de kendi alanınızda isminizi duyurmanızı sağlayacaktır. Udemy gibi online kurs sitelerinden ya da kurs merkezlerinden eğitimler alabilirsiniz. Mesleki ve akademik ön hazırlık, başarılı bir gelecek için teminattır.

Spor yapın

Sadece ilgilendiğiniz alanda gelişmek her zaman yeterli olmayacaktır, bilginizle birlikte sağlığınızı da korumalısınız. Çeşitli GYM merkezlerine giderek, diyet yaparak, yürüyüş yaparak veya evde ki imkanlardan yararlanarak spor yapabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUM KURALLARI

1- Küfür, Hakaret, Sataşmaya Yönelik, Spam veya Reklam İçeren Yorumlar Yapmamaya.

2-Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına Spam veya Reklam İçeren Yorumlar olmamasına özen gösteriniz.

3- Her zaman nazik ve saygılı bir üslup kullanmaya özen gösteriniz, aksi takdirde yorumunuz onaylanmaya bilir.

4- Cevap yazma süresi değişiklik gösterebilir.

5- Yorumlarınız Yönetici Onayından Geçtikten Sonra Onay Alırsa Yayınlanır.

6- Anlayışınız için Teşekkürler..

Adbox

@templatesyard