İnsanlık Kendi Sonunu Mu Getiriyor?

Aşağıda okuyacak olduğunuz yazılar tamamen kendi hayal ürünümdür. Bazı olaylar sonu yaşanabilecek olayları kendi açımdan yorumladığım yazılardır. Neredeyse hiçbiri gerçek bir kaynağa dayanmamaktadır.

Diğer Canlılar İle Olan Amansız Mücadele

İnsan ırkı büyük bir savaşın içinde. Doğa ve içinde bulunan neredeyse her şey ile savaşıyor fakat bu savaşı insan ırkının kazanması demek her şeyin sonu demektir. Yeni yapılacak otel veya binalar için güzel yeşillikler veya ağaçları katlediyorlar, giyecekleri kıyafetler için hayvan kürklerini seçiyorlar ve bunlar için ekolojik dengeyi bozuyorlar. Ben tamamen hayvan katline ve doğa sömürgeciliğine karşı bir kişiliğim ve bence gayet doğru bir düşünce içerisindeyim. İnsan ırkı birçok hayvanı sadece keyfi için katlediyor ve katlederek kendi sonuna bir adım daha yaklaşıyor, burada  ki sorun keyfimize çok düşkün olmamız. Bu dünyada bizden farklı canlılarda bulunuyor, düşünebildiğimiz ve hür irademizle hareket ettiğimiz içinde bu gezegenin efendisiymiş gibi davranmak büyük bir yanılgıdır.
Her gün yüzlerce hayvanın yaşam alanı yok ediliyor, evlerinin yok olmasından dolayı insanların evlerine doğru akın ediyorlar. Kısa bir düşünce ile size bu olayların artışı sonucu neler yaşanabileceğini kendi düşüncelerim ile aktarmak isterim. Hayvanlar, evleri yok olduğu için insanların yaşam alanlarına doğru hareketlenecek ve insanların yaşadığı yaşam alanlarını ele geçirmeye çalışacaklar, gün geçtikçe acıkacak olan hayvanlar yemek aramak için büyük bir karmaşaya yol açacak ve eninde sonun yiyecek için insanların evlerine girmeye çalışacaklar.
Bunlar nedeniyle insanlar, bu tür olayların kendi sağlıklarını etkilediğini öne sürebilir ve bunun sonucunda ise avlanmalar artacak şehre inen hayvanları öldürmeye başlanacak. Hayvan sayılarında ki azalma sonucunda ise ekolojik döngü bozulacak ve böcek türlerinde artış yaşanacak bunun sonucunda ise insan ırkı daha fazla zarar görecek. Git gide yaşanan sıkıntılar artacak ve bunların başını gıda kıtlığı çekecek. Doğal döngü bozulduğu için bazı hayvan sayıları artarken, bazı hayvan sayılarında ciddi artışlar olacak ve bu da insan ırkının beslenme sorununa yol açacak.

İnsanlar Arasındaki Sorunlar

Beslenme ve diğer canlıların sorunlarını kenara attığımızda başka önemli bir sorun ile daha karşılaşıyoruz. İnsanlar arasında neredeyse sınırsız sorun var, bunların nedeni ise “Fikir Ayrılığı”. İnsanlarda ki fikir ayrılığı bazen çok basit halledilse dahi bazen çok büyük sorunlara hatta çok büyük kavgalara kadar gidebilmekte. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUM KURALLARI

1- Küfür, Hakaret, Sataşmaya Yönelik, Spam veya Reklam İçeren Yorumlar Yapmamaya.

2-Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına Spam veya Reklam İçeren Yorumlar olmamasına özen gösteriniz.

3- Her zaman nazik ve saygılı bir üslup kullanmaya özen gösteriniz, aksi takdirde yorumunuz onaylanmaya bilir.

4- Cevap yazma süresi değişiklik gösterebilir.

5- Yorumlarınız Yönetici Onayından Geçtikten Sonra Onay Alırsa Yayınlanır.

6- Anlayışınız için Teşekkürler..

Adbox

@templatesyard